fbpx

Wat wij van onszelf vinden is leuk maar wat anderen van ons en onze werkwijze vinden is natuurlijk veel interessanter. Daarom kun je hieronder een aantal reacties van cliënten lezen:

“Ik wil jullie hartelijk bedanken voor de afgelopen maanden waarin ik weer vol zelfvertrouwen en zonder schuldgevoel ben gaan koken. Ik zag door de bomen het bos niet meer en geloofde er niet meer in dat ik ons eetpatroon kon aanpassen. Door jullie werkwijze, ondersteuning en nuchtere aanpak heb ik het zelfvertrouwen weer, ben liever voor mijzelf geworden plus heb ik weer energie  om dingen aan te pakken.

Ik ben hieraan begonnen puur om te leren om anders en gezonder te eten. Mijn aangeleerde patroon te doorbreken met als resultaat verbazing over wat ik allemaal nog kon koken en weer plezier in het koken zonder twijfels of ik het ‘wel goed deed’ en natuurlijk mijn eetpatroon doorgebroken. Yeah for me ??

Kan het iedereen aanraden. Dikke thumbs up en dank jullie wel”

Groetjes Miranda

“Ik heb een aantal maanden het online traject van Natasja en Margot gevolgd. Dit is me goed bevallen. Eerst dacht ik nog, ik moet het toch gewoon zelf kunnen! Maar dat roep ik al jaren en na veel pogingen alleen vond ik het nu tijd worden om een ruggensteuntje te zoeken.

Nou dan heb je aan Dubbel Geluk Coaching een goede. Je krijgt van hen super motiverende en inspirerende mails. En vaak bekeek ik ze als ik net weer eens van plan was om mijn hand in de koektrommel te stoppen of met het warme weer een ‘magnum’ uit de vriezer te trekken. Zij hebben me vooral geholpen mijn mindset bij te stellen. De valkuil waar ik vooral in trapte was dat ik als ik eenmaal iets ongezonds at ik de hele dag dacht ‘nou maakt het toch niet meer uit’ of ‘zie je wel het lukt me toch niet’. Ik heb allemaal dingen geleerd die ik natuurlijk wel al wist, maar ik kon ze niet toepassen op mezelf. Je leert eigenlijk anders naar jezelf kijken, objectiever. Voor mij werkt dit heel goed.

Waar ik ook super veel aan heb gehad zijn de weekmenu’s die ik iedere week in mijn mailbox kreeg. Vooral de eerste weken heb ik me hier strikt aan gehouden om er goed in te komen. Dan ga je gelijk al lekker wat kilo’s afvallen wat je een extra boost geeft.

De Facebookgroep met het wekelijkse weegmoment waarbij je ook ziet hoe het met de anderen gaat en elkaar kunt stimuleren is fijn. Zo zie je dat je niet de enige bent die af en toe worstelt. Je krijgt toch een beetje een groepsgevoel.

Ik heb het online traject als heel fijn ervaren. Nu lukt het me beter om de valkuilen te zien voordat ik erin trap.

Super bedankt Natasja en Margot!”

Lucienne

Na vele pogingen om af te vallen, bij Dubbel Geluk terecht gekomen.
Ik koos ervoor om 1x per week op woensdagavond naar Natasja toe te gaan. Ik kwam in een “ clubje.” Van 8 personen.Eerst wegen, dan samen de afgelopen week door praten, en delen waar je tegen aan liep, adviezen krijgen, en het komende weekmenu doorpraten. Ik heb hier erg veel aan gehad! Afvallen zonder dieet maar anders leren omgaan met eten. Na een jaar ben ik gestopt, maar daar hield het niet mee op, ik volg Dubbel Geluk nog via Facebook en kan altijd met vragen nog bij ze terecht! Ik kan een ieder Dubbel Geluk Coaching aanraden!

Hartelijke groeten Anita de Goede.

“Mei 2016; 10 kilo te zwaar, een te traag werkende schildklier en hopeloos verdwaald in een “wir-war” van diëten. Koolhydraat arm eten, geen vlees meer of juist heel veel eiwitten tot je nemen, bepaalde combinaties niet meer eten, shakes?  Ik was de weg echt kwijt en afvallen deed ik sowieso al niet. Tot ik de oproep van Dubbel Geluk las; afvallen op een verantwoorde wijze, zonder dieet…

Dit sprak me erg aan. Ingeschreven en onder de deskundige leiding van Natasja en Margot begonnen met deze nieuwe eet/leefwijze. En ik moet zeggen, wat een verademing! Eten in balans, niets weglaten, gezond, verantwoord eten, (ook best veel) , jezelf ook af en toe wat gunnen…af en toe een stukje chocolade mag best. Eindelijk “iets” gevonden wat werkt met daarbij een stukje bewustwording van. Elke week mooie tips krijgen, een weekmenu met daarbij lekkere gezonde recepten, en natuurlijk op de weegschaal en het is eindelijk weer leuk om op die weegschaal te moeten, want het werkt! Gemiddeld val ik een pond per week af….en ben hier zo blij mee! Ik ben fan!”

Nynke