fbpx

heart-1349974_1920 - copy

Geluksdagen

Wat vind jij waardevol in het leven, wat is voor jou veel waard? We weten zeker dat je nu aan je dierbaren denkt, aan je partner, je kinderen, je vrienden. Maar dacht je ook aan jezelf? Waarschijnlijk niet. Want wij vrouwen zijn er goed in om eerst aan anderen te denken en dan pas aan onszelf. We cijferen onszelf vaak weg en bagatelliseren onze talenten. De lat ligt hoog, het kan altijd beter. Bovendien is er vaak twijfel over het eigen kunnen. We leveren vaak ongezouten commentaar op onze imperfecties en gaan soms heel ver om het ideaal te bereiken. Het ideaal dat we in de media zien en waarvan ons het idee wordt gegeven dat het zo moet zijn. Een ideaalbeeld dat vaak onrealistisch is. Want het gaat niet om het ideale plaatje het gaat om jou!

Wat wij oprecht voor jou willen is dat jij lekker in je vel zit, fysiek en mentaal.
Misschien voel je dat nu nog niet altijd, misschien worstel ook jij met uitdagingen als gezond eten. De balans werk en privé of heb je te maken gehad met een groot verlies. Wellicht loop je regelmatig vast of ontbreekt het je aan voldoende zelfvertrouwen en heb je regelmatig gedachtes als “Ben ik het wel waard?” en “Kan ik dat wel?”

Alles start bij het jezelf waard vinden. De waarde van jezelf in zien, is het fundament van je leven.
En pas als het fundament sterk is, kun je gaan bouwen.

Naast onze gratis Facebookgroep en ons werkboek hebben we ook een aantal geluksdagen voor jou ontwikkeld. Dagen waarop we werken aan  thema’s die iedere vrouw zullen aanspreken en waar vrijwel iedere vrouw mee te maken krijgt, zoals stress, verlies, te weinig zelfvertrouwen en de balans in je leven. Zaken die allemaal invloed hebben op je eetgedrag en dus je gewicht. Want je bent niet zwaarder geworden omdat het allemaal zo lekker liep. Overgewicht, te zwaar zijn. Het gaat zelden alleen over eten, vaak speelt er veel meer en meestal op andere vlakken in je leven. Het loopt niet lekker op je werk, en dat zie jij terug op de weegschaal. Je relatie gaat niet zoals je het zou willen en jij eet je frustraties weg. Of het gaat financieel even wat minder en je vult jezelf met lekkere chocoladerepen als troost.

Ook als afvallen niet je insteek is ben je welkom. De Geluksdagen hebben namelijk altijd als uitgangspunt, lekker in je vel zitten. Wat voor iedere vrouw van belang is en zijn dus niet specifiek gericht op het gewicht.

Op deze trainingsdagen gaan we gezamenlijk aan de slag om onszelf sterker te maken, weerbaarder maar vooral ook om de waarde van onszelf in te zien. Op geluksdagen werk je aan de beste relatie van je leven, de relatie met jezelf!

Welk thema speelt een rol in jouw leven? Klik en lees meer over welke geluksdag bij dit onderwerp hoort en wat het jou kan opleveren:

zelfvertrouwen en afvallen

verlies, stress en overgewicht

gezond eten en overgewicht

 

Weten wat andere deelnemers van onze Geluksdag vonden? Klik dan hier