fbpx
heart-1349974_1920

Geluksmomentje

Je worstelt met je eetpatroon. Je eet teveel of juist te weinig. Snoepen en snaaien heb je niet onder controle en je gewicht al helemaal niet. Je bent er klaar mee, er moet iets veranderen maar wat precies? Natuurlijk weet je wel dat een appel gezonder is dan een reep chocolade, en je weet ook echt wel dat een familie zak chips niet slim is om in je eentje leeg te eten. Het zit niet in het weten, het zit in het doen!

Tijdens een geluksmomentje gaan we in een klein groepje aan het werk met het thema voeding en verleiding. Natasja is BGN gewichtsconsulent en begeleidt al ruim 10 jaar vrouwen die willen afvallen. Zij gaat op deze ochtenden met je aan de slag en legt je alles uit over gezonde voeding. Maar vooral ook hoe jij het voor elkaar kan krijgen die gezonde voeding ook daadwerkelijk te nemen en de ongezonde voeding te laten staan.

Je gedrag veranderen is niet gemakkelijk maar tijdens deze ochtenden leer je hoe je het wel voor elkaar krijgt. Er wordt gewerkt in een werkboek dat ook mee naar huis gaat, zodat je thuis ook echt daadwerkelijk stappen kunt gaan zetten.

De investering voor een geluksmomentje is €47,- Opgeven kan heel eenvoudig via het contactformulier.

Agenda:

2 februari 2019 9.30-12.30

2 maart 2019 9.30-12.30

6 april 2019 9.30-12.30