fbpx
heart-1349974_1920 - copy

Gratis challenge

Lekker in je vel zitten? Afvallen? Je mindset in de juiste stand? Geen maand zo bol van de goede voornemens als de maand januari. We nemen ons allemaal voor dat we het anders gaan doen. We gaan meer sporten, minder eten, beter plannen, minder stressen, stoppen met roken, meer tijd voor onszelf inplannen en het liefst allemaal tegelijk…

In de praktijk blijkt dan ook dat het grootste gedeelte van de goede voornemens niet wordt gehaald. We stoppen al snel weer en vervallen in onze oude gewoontes. Jammer!

Maar komend jaar gaan we het anders aanpakken! We gaan samen direct op 2 januari van start. Want dan start onze gratis 7 daagse challenge. Een hele week lang gaan wij jou ondersteunen.

Dagelijks krijg je heel veel tips en informatie over gezonde voeding, je ontvangt iedere dag een recept voor de warme maaltijd. Ook krijg je iedere dag een uitdaging om te doen. Deze zijn allemaal gericht op lekker in je vel zitten. Wij zijn dagelijks live aanwezig in een besloten Facebookgroep om je te coachen en te steunen. Bovendien hebben we halverwege de challenge een super leuke gast, met een hele mooie uitdaging. Nanda Otten, kleur- en stijladviseur komt dan langs.
 
Want lekker in je vel zitten gaat niet alleen om welke maat je hebt en daarom zal het deze week ook niet alleen over eten gaan. Drie coaches, drie specialisten. Natasja ondersteunt jou als BGN gewichtsconsulent op het gebied van de voeding. Margot Hartung gaat je als coach begeleiden naar dat lekker in je vel zitten op mentaal gebied en zoals gezegd Nanda Otten komt langs om je inzichten te geven over wat kleur voor jou kan betekenen.
 
Kortom het wordt een Waardevolle start van het nieuwe jaar. Doe je mee?
Als je je nu opgeeft ontvang je ook nog eens ons gratis e-book boordevol tips en recepten voor de kerst.
online traject afvallen