fbpx

heart-1349974_1920

Gratis?

Ja gratis, want wij delen graag onze kennis en inzichten met jou omdat wij vinden dat iedere vrouw recht heeft om lekker in haar vel te zitten.

Want als je ook maar een beetje op ons lijkt dan weet je hoe belangrijk het is om lekker in je vel te zitten. Om voldoende energie te hebben, om te kunnen doen wat jij graag wilt doen. Om lekker actief te zijn met je kinderen, met je partner. Leuke dingen doen. Je wilt genieten, blij zijn met je lijf en trots op jezelf.

Maar dat is niet wat je nu ervaart. De realiteit is dat jij worstelt met je gewicht. Dat je iedere keer als je moet winkelen, moet want leuk is het allang niet meer, een grotere maat nodig hebt. Dat je het vermijdt om op foto’s te staan, omdat je het verschrikkelijk vindt om jezelf terug te zien op een foto. Dat je het gevoel hebt dat iedereen naar je staart en iets van je vindt. Dat ze denken “die is dik…” en al helemaal als je ze je zien eten. Iets dat je dus ook liever niet doet an public.  Je baalt als je de trap oploopt en buiten adem bovenaan moet bijkomen. Je baalt dat je niet lekker in je vel zit en je bent bang dat het nooit meer goed komt.

Maar het hoeft niet zo te blijven. JIJ hebt invloed op de kwaliteit van je leven. JIJ kunt je leven en je gewicht veranderen. JIJ hebt invloed op je gedrag. Misschien voel je dat nu nog niet, maar echt jij kunt het tij keren.

En wij gaan jou daar bij helpen.

Stel je voor dat jij die actieve fitte vrouw zou zijn die je zo graag wilt zijn. Dat je trots bent op jezelf als je in de spiegel kijkt. Dat je jezelf weer mooi en aantrekkelijk vindt. Hoe zou dat voor je zijn? Stel je voor dat je steun ervaart, steun van mensen die dezelfde worsteling als jou doormaken. Steun van mensen die weten hoe het is en die weten hoe het anders kan. Als je nooit meer op dieet zou moeten, maar precies zou weten wat je kunt eten en wat goed voor jou is. Dat je keuzes kunt maken en zelfverzekerd bent. Dat je weer kunt genieten van dat eten, zonder dat nare schuld gevoel.

Nee, dit is niet hoe het nu is. Je eet teveel, te vaak, de verkeerde dingen. Je weet wel dat die zak chips niet gezond is. Je weet ook heus wel dat die reep chocolade niet in 1x op hoeft en je weet ook echt wel dat bewegen goed voor je is. Dat weet je allemaal. Het probleem zit ook niet in het “niet weten hoe het moet” het probleem zit in het DOEN! Er na handelen.

Het is niet jouw fout. De verleidingen zijn enorm. Eten is altijd en overal aanwezig. Altijd beschikbaar. Bovendien wil je ook niet altijd die saaie zijn die nooit mee doet en altijd nee zegt. Niets is zo lastig als je gedrag veranderen, en dat is precies waar wij jou bij gaan helpen.

Wil jij werken aan je lijf, je gewicht, je mindset? Wil je lekker in je vel zitten en voorgoed afscheid nemen van een leven van diëten en lijnen? Wij hebben speciaal voor jou een GRATIS Facebookgroep. Besloten, gezellig en boordevol tips, recepten, motivatie en steun. Wil je ook lid worden van onze GRATIS community klik op de button:

En nee, er zit geen addertje onder het gras. In deze online community delen we echt gratis onze expertise.