fbpx

heart-1349974_1920 - copy - copy - copy

Ons team

Ons beter leren kennen?

Dat snappen we en daarom hebben we een gratis Facebookgroep waar je lid van kunt worden. Vrijwel dagelijks zijn wij daar aanwezig en geven we je tips, motivatie, recepten en andere zaken die voor jou interessant kunnen zijn. Wij doen niet aan nieuwsbrieven, want daar hebben we zelf ook een hekel aan!

Onze gratis e-boeken vind je daarom ook gewoon in de Facebookgroep en heb je vragen dan kun je die daar ook gewoon stellen. Want we willen je niet op de hoogte houden van ons doen en laten door je te bestoken met mails, we willen echt met je verbinden, je helpen.

Dus meld je aan voor onze gratis besloten Facebookgroep

Onze visie

Wij staan voor lief zijn voor jezelf. Jezelf niet afstraffen maar goed voor jezelf zorgen. Wij staan voor lekker in je vel zitten, fysiek en mentaal. Wij zijn eerlijk en recht door zee, nuchter en hebben een gezonde dosis humor.

Maar ja, dat zeggen we dan wel zelf en jij wilt natuurlijk liever weten wat anderen van ons denken en vinden.

Wat zeggen cliënten over ons?

Wie zijn wij?

Margot Hartung en Natasja Wildeman, al meer dan 30 jaar dikke vriendinnen maar bovenal twee vrouwen met een missie. Namelijk andere vrouwen in hun kracht zetten. Want vrouwen zijn vaak erg goed in het zichzelf wegcijferen en het bagatelliseren van hun talenten. Ze hebben moeite om te zien dat ze de beste versie van zichzelf zijn, omdat het altijd nog beter kan. Er is vaak twijfel en onzekerheid over het eigen kunnen. Terwijl vrouwen zo ongelofelijk sterk zijn en zoveel kunnen. Vaak veel meer dan ze zelf denken.

Margot is een kei op het gebied van relatiebeheer en coacht vrouwen het liefst op hun sociale vaardigheden. Jezelf sterker maken, zelfverzekerder en inzetten op groei. Dat is waar zij jou bij kan helpen op een prettige manier.

Natasja is al sinds 2009 als BGN gewichtsconsulent actief en heeft al heel veel vrouwen op weg geholpen naar een gezond eetpatroon en een gezond gewicht. Waarbij zij naast gezonde voeding vooral inzet op gedragsverandering en een juiste mindset. 

Want 90% van je succes wordt bepaald door je mindset. Wij helpen je met enthousiasme en een vleugje humor om je mindset in de juiste positie te krijgen!