fbpx
heart-1349974_1920

Even niet lekker in je vel

Niemand ontkomt eraan, iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken. Iedereen verliest namelijk wel wat in het leven. Een baan, je gezondheid, een goede vriendschap of bijvoorbeeld je relatie. Verlies betekent namelijk niet altijd dat er iemand sterft. Ook andere zaken die je kwijt raakt kunnen pijn doen en rouw veroorzaken. Een scheiding, een burn-out, een slechte relatie, een faillissement, een nare jeugd, het niet kunnen krijgen van kinderen, een ernstige ziekte van jezelf of van iemand van wie je houdt en natuurlijk het verlies van een geliefd persoon.  Al deze dingen kunnen ervoor zorgen dat je flink uit balans raakt.

Rouw betekent emoties en stress. Maar het kan ook voorkomen dat je lichamelijke gevolgen ondervindt. Wij weten wat het betekent om iets te verliezen dat belangrijk voor je is. Beiden hebben we, zacht gezegd geen fijne stabiele jeugd gehad. De relatie met onze ouders was gespannen of ontbrak geheel. Dat heeft gevolgen gehad. Onzekerheid, angst, teveel eten, juist niet eten. Niet lekker in je vel zitten heeft invloed op alles dat je doet.

Nu gaat het goed met ons en zijn we gelukkig. Niet dankzij alles, maar ondanks alles. We hebben gewerkt aan onze veerkracht en onze mindset en we veranderden ons gedrag. Want wij wilden beslist geen slachtoffer zijn. Wij wilden sterk zijn, een goed voorbeeld voor onze kinderen. Maar bovenal wilden we genieten van het leven, want zelfs in het donker voelden we dat er ooit weer licht zou zijn. Dat het beter zou worden.

Deze geluksdag staat in het teken van verlies, maar het wordt geen verdrietige dag. Natuurlijk, hier en daar zal er best even een traantje worden weggepinkt, en dat mag. Maar aan het einde van de dag moet je vol vertrouwen en levenslust naar buiten stappen. Moet je voelen dat je je leeft en mag genieten. Ben je niet vergeten, maar heb je je verlies wel een plek kunnen geven.

Samen met Solange van Solange Boasman Verlies & Rouwbegeleiding nemen wij je deze dag mee op ons levenspad en delen we onze ervaringen met jou. Geven we je inzicht in hoe wij sterker werden en hoe ook jij dit kan bereiken. Gaan we samen werken aan jouw levenslijn en geven we je handvatten. Zodat jij aan het eind van de dag weet jij waar je staat en waar je naar toe wilt. Ook heb je dan inzichtelijk hoe je daar kunt komen en is je zelfvertrouwen gegroeid en zie je de toekomst vol vertrouwen tegemoet.

De dag is compleet verzorgd en een waardevol cadeau aan jezelf. Verbinden met andere vrouwen die net als jou worstelen met een verlies, leren van elkaar en elkaars ervaringen en samen werken aan meer geluk.

 

Binnenkort laten we je weten wanneer deze geluksdag zal plaatsvinden. Heb je nu al belangstelling stuur ons dan een bericht en we zetten je op de lijst, je ontvangt dan automatisch bericht als de datum en locatie bekend zijn.