fbpx
heart-1349974_1920 - copy

Lekker eten

Je relatie met eten is van groot belang en die relatie kan behoorlijk verstoord zijn. Niet weten wat gezond is, of het wel weten maar het negeren. Teveel eten, meer dan gezond voor je is. Of te vaak kiezen voor het lekkere, snelle en gemakkelijke. Niet kunnen stoppen, maar er niet van genieten. De hele dag met eten bezig zijn, wat mag ik wel, wat mag ik niet. Hoeveel calorieën bevat dat wel niet.

Het saboterende stemmetje in je hoofd dat je niet verder helpt, “ Ach…je hebt het wel verdient.”  en “ Het was een zware dag dus nu mag het wel.” Of “ Morgen ga ik echt beginnen…”

Eten gaat om zoveel meer dan alleen voedsel, je mindset en je gedrag spelen een grote rol. Inzicht in dat gedrag en die mindset en weten hoe je een blijvende verandering in gang kunt zetten, daar draait het om tijdens deze Geluksdag.

Natasja is al 10 jaar BGN gewichtsconsulente en begeleidt in die hoedanigheid al jaren vrouwen die worstelen met hun eetpatroon en hun eetgedrag. Margot is ervaringsdeskundige en was ooit zwaarder dan haar lief was en samen gaan zij jou op deze dag stap voor stap op weg helpen naar een gezond eetpatroon en een gezond gewicht.

Deze dag geeft je inzicht in:

*Waarom je huidige eetpatroon je niet verder helpt

*Wat gezond eten precies is

*Waarom diëten geen optie is

*Hoe je mindset van invloed is op je gezicht

*Hoe je zelf je gedrag en denkwijze kunt veranderen

Tijdens deze dag zal je niet alleen veel informatie, tips en handvatten ontvangen maar ook zelf actief aan de slag gaan in een werkboek, zodat je aan het eind van de dag met een compleet uitgewerkt stappenplan de deur uitgaat. Dat doe je niet alleen, maar samen met andere vrouwen die net als jij graag een gezonde relatie met eten willen hebben en een gezond gewicht willen behalen. Van elkaar leren en elkaar ondersteunen zijn belangrijke elementen die je kunnen helpen bij het behalen van je doel.

Aan het eind van de dag weet jij:

*Hoe je gezond kunt eten

*Hoe je gewicht kunt verliezen zonder af te moeten zien

*Hoe je goed voor jezelf kunt zorgen

*Welke stappen jij moet gaan zetten

*Wat je echte doel is

*Hoe je dit doel kunt behalen

Deze Geluksdag zal binnenkort plaatsvinden, wil je op de hoogte worden gehouden van de exacte datum en locatie stuur ons dan een bericht. Je ontvangt dan automatisch bericht zodra deze informatie bekent is.