fbpx

heart-1349974_1920 - copy - copy

Ons boek

Of eigenlijk het boek dat jouw leven gaat veranderen!

Wij weten hoe het is als je relatie met eten niet is zoals je zou willen. Als eten je leven beheerst. Margot woog ooit ook meer dan haar lief was en Natasja was ooit graatmager. Beiden hadden we problemen met eten en beiden zaten we niet lekker in ons vel. En we hadden beiden geen goede relatie met eten!

Maar nu zijn we beiden gelukkig met ons lichaam en blij met wat we hebben bereikt. Trots op hoe ver we zijn gekomen. We genieten van het leven, ook van eten en zonder dat schuldgevoel. Wij zitten lekker in ons vel. En nee, we hebben beiden geen wasbordje of een perfect lijf, maar een gezond BMI. Dat hadden we nooit voor elkaar gekregen als we niet met onszelf en met ons gedrag aan de slag waren gegaan en onze relatie met eten, maar vooral de relatie met onszelf niet hadden aangepakt. Als we niet onze mindset hadden veranderd. Want wil je een geheim weten? Afvallen gaat niet over eten maar over heel veel andere dingen. Daarom gaat ons boek ook eigenlijk nauwelijks over dat eten en veel meer over veerkracht, zelfvertrouwen, je mindset veranderen, eigen kunnen en kracht. Vertrouwen in jezelf hebben en de waarde van jezelf inzien.

Want alles begint met jezelf het waard vinden! 

Lekker in je vel zitten betekent kunnen doen wat voor jou belangrijk is. Trots zijn op je lichaam en trots zijn op jezelf. Weten dat je de juiste keuzes maakt, zelfverzekerd zijn en de toekomst vol vertrouwen tegemoet zien.

Fysiek lekker in je vel zitten gaat over je prettig voelen, blij zijn als je in de spiegel kijkt en zonder angst op de weegschaal staan. Goed voor jezelf zorgen, de juiste voeding kiezen. Niet omdat het moet, maar omdat je het waard bent. Want dat ben je. Jij bent het waard om goed voor te zorgen. Stop met diëten! Want op dieet gaan is wat veel vrouwen doen als ze ontevreden zijn met hun gewicht, met alle gevolgen van dien. Want wist jij dat als een vrouw eenmaal aan een dieet begint ze dit gemiddeld 32 jaar van haar leven blijft doen?! Jaren van worstelen met eten, met je gewicht. Streng zijn, hard zijn en vooral jezelf tekort doen.

Wij zijn tegen diëten. Diëten ondermijnen je zelfvertrouwen, omdat ze vaak te zwaar zijn en je ze niet kunt volhouden wat het gevoel van falen oplevert. Diëten richten zich op de korte termijn en veroorzaken daardoor vaak het wel bekende jojo-effect.  Wij zijn voorstander van goed voor jezelf zorgen. Tijd in jezelf investeren om te werken aan je gedrag en je mindset.

Kreten als “Tien kilo in 2 weken” of “ In 8 weken zomerslank” zal je bij ons niet tegenkomen. Wij zijn liever eerlijk en realistisch. Daarom hebben we een boek voor je ontwikkeld.  Een boek waarin je in je eigen tempo kunt werken aan je doelen, aan jezelf, je gedrag en je mindset. Een boek dat je leven gaat veranderen, een boek waar je sterker van wordt. Fysiek en mentaal.

Want gewoontes veranderen daar draait het om. Anders denken over eten, over jezelf en in actie komen. Want laten we heel eerlijk zijn. Je weet echt wel dat je die zak borrelnootjes niet gezond voor je is. En je weet ook heus wel dat een pak koekjes niet in één keer op hoeft. Dat weet je allemaal echt wel. Het zit hem niet in het weten, het zit hem in het doen!

Investeren in zelf levert je heel veel op. Je zal sterker worden, krachtiger  en steviger in je schoenen komen te staan. Je zal betere keuzes kunnen maken, vertrouwen op je eigen kunnen en eigen kracht. Je zal een basis leggen voor een leven zonder diëten.

Hoe fijn klinkt dat “Nooit meer op dieet!” Uiteraard zal je ook gewicht verliezen, maar ook op andere vlakken in je leven zal jij je zelfverzekerder voelen. Niet alleen vanwege dat gewichtsverlies maar omdat je in het boek ook werkt aan jezelf sterker maken, weerbaarder. Niet de omstandigheden veranderen, maar jezelf veranderen zodat je beter met de omstandigheden kunt omgaan!

Je hoeft geen ingewikkeld programma te volgen, nergens in te loggen of op tijd te zijn. Je hoeft niet eens je huis uit. Je kunt alles zelf doen, op momenten dat het jou uitkomt. We geven je in het boek een gezonde basis en heel veel bruikbare tips en opdrachten om aan jouw relatie met jezelf en met eten te werken. Gedrag en mindset, daar draait het om.

Geen ingewikkelde of moeilijke gerechten maar gewoon gezond en lekker eten. Je hoeft geen uren in de keuken te staan, kunt je boodschappen gewoon in de supermarkt halen en je hele gezin kan mee eten. Naast de opdrachten zijn er ook QR codes die je heel gemakkelijk kunt scannen en die je direct een filmpje laten zien van Margot en Natasja om je te motiveren en aan te zetten tot actie. Maar ook om je inzichten te geven en te werken aan een blijvende gedragsverandering en een positieve mindset.

Het boek ‘Verander je mindset, verander je gewicht!’ is binnenkort hier te bestellen.