fbpx

heart-1349974_1920 - copy - copy

Lekker in je vel!

Ooit vonden wij zelfvertrouwen een mooi woord voor scrabble, maar verder was het ons totaal onbekend. Misschien herken je dat wel? Je voelt je onzeker, onbelangrijk en wilt het liefst niet opgemerkt worden. Je mening geven of zelfs al een vraag stellen doet bij jou het koude zweet uitbreken.

Je denkt dat iedereen wat van je vindt, over je lijf, over je houding en dat maakt je nog onzekerder. Doe ik het wel goed? Vinden ze me wel aardig?

De waarde van jezelf inzien, jezelf echt oprecht waardevol voelen is het fundament, de basis van zelfverzekerdheid en een goed zelfbeeld. Maar jezelf waardevol voelen is nu misschien iets dat je wel zou willen maar nog niet voelt. Dat kan veranderen!

Op deze Geluksdag ga je, samen met ons en andere waardevolle vrouwen een hele dag werken aan jezelf. Aan dat sterke fundament.  Want lekker in je vel zitten, dat is wat je wilt. Jezelf goed voelen, waardevol en krachtig.  Wij gaan je inzichten geven, inspireren en aanzetten tot actie.

Ons 10 stappen plan gaat je sterker maken en laten groeien en bloeien tot de waardevolle vrouw die je verdient te zijn. Naast onszelf hebben we nog een expert op het gebied van lekker in je vel zitten die jou gaat laten stralen. Nanda Otten, kleur en stijl adviseuse van Kleur Uniek gaat je inzichten geven in de psychologie van kleuren. Wat zegt jouw lievelingskleur over jou persoonlijkheid en hoe kun je dat naar buiten toe gebruiken om jezelf te versterken?

Het is tijd om te stoppen met:

-jezelf weg te cijferen

-je onzeker voelen

-altijd maar door te gaan terwijl je zo moe bent

-te worstelen met alle ballen die je in de lucht moet houden

-jezelf klein te houden

Het is tijd om:

-te stralen

-te groeien

-te zijn wie je wilt zijn

De dag is een cadeautje aan jezelf. Het wordt een dag vol opdrachten die je uitdagen en in je kracht zetten. Maar ook een dag die je in verbinding brengt met andere vrouwen, om van elkaar te leren en om elkaar te versterken. Een dag ook om te genieten, van een heerlijke lunch, van verwenmomentjes voor jezelf. Een dag die je heel veel gaat opleveren en die je niet wilt missen.

Deze Geluksdag zal binnenkort plaatsvinden, wil je op de hoogte worden gehouden van de exacte datum en locatie stuur ons dan een bericht. Je ontvangt dan automatisch bericht zodra deze informatie bekent is.